Facebook

Beoordelingen van Phangan Capelle aan den IJssel

Recente recensies van Phangan Capelle aan den IJssel

5 sterren na 566 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst iets besteld en laten bezorgen. In een woord: heerlijk! Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heel lekker ;) en optijd bezorgd!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viskoekjes waren heel lekker! De rest ook trouwens :)

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer minder tevreden, mie zat aan elkaar vast geplakt, was niet goed, curry’s waren wel goed maar mie als bijgerecht was gewoon slecht en smaakloos. We bestellen regelmatig hier, nu een mindere ervaring, kok een slechte dag misschien

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De Pad Thai en de rode curry waren heerlijk, zoals altijd. Had alleen gebakken rijst besteld (en betaald) en kreeg witte rijst, maar het was ook erg druk op dat moment.

Reactie van Phangan:Fijn om te horen dat het eten heeft gesmaakt en onze excuses voor de fout. We gaan het goed met je maken.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk eten en snel bezorgd. Enige kleine minpuntje was dat de bestelde vissaus een chilipepersaus was, geen vissaus.

Reactie van Phangan:De prik nam plaa is vissaus met rode chili pepers erin. Mocht je de volgende keer alleen vissaus willen zonder pepers vermeld het dan onder "opmerkingen" dan houden wij er rekening mee ;-)

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!! Al leek de tilapia vis eerder op zeebaars?

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte zeer goed, hier gaan wij zeker vaker bestellen! De bezorging was ook heel netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een heerlijk gegeten, bezorging prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden Phad Phed en Kaeng Kheaw Waan besteld en gevraagd of de Phad Phed extra pittig kon worden gemaakt. De Phad Phed was inderdaad extra pittig gemaakt; erg lekker! De Kaeng Kheaw Waan was wel lekker pittig, maar had helaas vooral bamboo en weinig erwten en vrijwel geen eggplant. Dat was een beetje jammer. Verder wel weer erg lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker ! En ook ruim op tijd!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heel erg lekker en vriendelijk bezorgd, als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn ervaring met Phangan is tot op heden erg goed. Zowel het eten heeft een consistente kwaliteit en is heerlijk vers. En de bezorging is ook altijd prima op tijd. Ga zo door!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, snel en eten was lekker!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus was vandaag wat dikker en zeker smaakvoller! We hebben weer heerlijk gegeten. Onze complimenten!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!! Vers, smaakvol en perfecte temperatuur! Jammer dat je via de site niet extra gerechten zoals rijst/saus kan bestellen.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Goed op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 25 minuten later dan de voorgestelde tijd (18.30). Dit is achtereenvolgens de 5e keer dat het ruim te laat is. Als dit door drukte is, vergroot dan de bestel/bezorgtijd naar een realistische bezorgtijd. Ook was de rijst te droog.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Alles goed warm én lekker! Prima eten en service. Aanrader.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en keurig op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte maaltijd, precies op het aangekondigde moment bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heel erg lekker, 6 sterren

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect geregeld en zeer smakelijk

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Panaeng + Neur was heerlijk. Gebakken noodles voor mij met teveel olie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. En ook perfect van temperatuur 👍

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

erg tevreden! Super smaken, netjes geleverd en warm op tafel. 1 tip; andere bakjes voor de sauzen. Deze lekken, en laten overal olievlekken achter. Verder alles prima!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik ben dol op Som Tam (papaya salade), maar vond het jammer dat het dit keer helemaal niet pittig was. De eerste keer was lekker pittig. Zou wel fijn zijn als je kunt kiezen hoe pittig je het wilt,hoewel niet iedereen pittig eet. Voor de rest was de gebakken rijst en varkenshaas sate heerlijk. Alleen vergeten khao neaw mamuang ( dessert) te bestellen. maybe next time.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd! Kwaliteit altijd weer.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde gerechten waren heerlijk en goed warm.Alles was perfect van smaak met verse groenten en lekker vlees en garnalen.Bedankt!

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk, vers en snel

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Per internet besteld. Bezorging was nog sneller dan aangegeven tijd. Eten goed verpakt en warm. De bestelde gerechten Phad Kra Prao met rundvlees en Kaeng Kheaw Waan met varkensvlees waren lekker. Pad Thai met garnalen minder lekker - een beetje papperig.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten van afgelopen vrijdag 4 september 2020 was heel goed. Per internet besteld en op tijd klaar. Zeer lekker gegeten. Goede smaak, alles vers, gevarieerde groenten. We hadden 2x 23 besteld, waaronder een keer met gebakken rijst.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!! Ook was alles lekker warm en was de bezorging 20 minuten sneller dan aangekondigd! Top!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd : heerlijk eten

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wisselend, soms erg lekker soms niet zo. Wellicht verschillende koks?

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke thais eten,ik heb de Som Tam Koong geprobeerd, lekker pittig( papaja salade). Daarnaast nog sate en een lekker toetje erbij. Ik ga zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Hey eten kwam alleen 20 minuten later dan besteld. Is niet zo erg, maar we hadden graag een seintje/telefoontje gehad dat het later zou worden. We hadden 3 heerlijke voorgerechtjes (Phangan mix) en 3 hoofdgerechten. Jammer dat je bij elk hoofdgerecht rijst krijgt, want dat is voor ons veel te veel. Voor ons zou 1 bak rijst meer dan voldoende zijn. Is nu echt verspilli g. Het zou beter zijn als je kan kiezen of je er rijst bij wilt of niet.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had nog speciaal een mail gestuurd met verzoek voor extra pindasaus. Dit zou bij de bestelling toegevoegd worden. Helaas is dit niet gebeurd.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het deed ons weer aan Thailand denken.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten. Het was erg lekker en de bezorging was op de minuut nauwkeurig!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze zaak verslaat Bangkok in Amsterdam. Vriendelijke mensen en heerlijk eten. Geniet elke x weer! Super vers en smaakvol. Eerste x thuisbezorgd en was lekker warm en vers zoals altijd!!!!!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Thais eten, lekkere pittige curry, gebakken rijst en zelfs de loempias waren nog vrij knapperig na bezorging. En het eten was goed warm. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk, weer heerlijk en prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou een pré zijn als jullie complete menu's aanbieden voor meerdere personen Het is een heel gedoe om voor meerdere personen een bestelling samen te stellen. Overigens zou er bij zo'n grote bestelling de prijs verhouding enigzins aangepast mogen worden. Verder goed eten, complimenten aan de kok en bezorger.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd qua bezorging. Eten is heel goed qua smaak en goed op temperatuur. Kortom een aanrader.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal haal ik af bij Phangan en dan is het eigenlijk prima. Deze keer toch maar laten bezorgen. Helaas kwam mijn eten pas meer dan 30 minuten nadat ik een e-mail had ontvangen dat het onderweg was :-( Gevolg, eten was niet meer volledig warm en dan smaakt het toch minder....

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, en zoals altijd, geweldig van smaak.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer heerlijk gegeten. De bezorger gevraagd rond 19.00 te brengen. Ze waren er rond 19.15. Maar dat vinden wij geen probleem. De hoeveelheid van de porties is ruim voldoende. De smaak is heel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en op tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker! Zeker met de spaaractie maar weer snel bestellen.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld bij Pangan, heerlijke smaken en goeie porties. Bestelling was 10 minuutjes later dan gevraagd maar alles was goed op temperatuur. Heerlijk gegeten.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer perfect.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goed en op tijd geleverd

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, iets te veel vocht bij het roerbakgerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste Thai in Capelle en eigenlijk de hele regio! verse kwaliteit van alle maaltijden! Meer dan een aanrader.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, bezorging prima op tijd!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de Phad Thai er vreemd uitzien, ik hrb deze zelf niet gegeten dus kan er niet over oordelen hoe t smaakte. Beide gerechten Khao Phad Sab met kip en de andere met diamanthaas waren erg droog. Ik heb in t verleden 4 jaar in Bangkok gewoond, deze gerechten smaakten niet naar echt Thais eten.

Reactie van Phangan:Dat vinden wij heel jammer om te horen. Wel willen wij eraan toevoegen dat onze thaise kok 18 jaar in Bangkok heeft gewoond en daar 12 jaar in diverse thaise restaurants heeft gewerkt als chef kok. U weet ook dat elk thais restaurant in Thailand niet exact dezelfde gerechten maakt aangezien er altijd andere groente/ingrediënten worden gebruikt. En dan heb je ook nog eens het verschil tussen noord, oost (isaan) en zuid stijl waardoor bijvoorbeeld een massaman curry in zuid thailand anders smaakt dan in chiang mai (noord). Het kan uiteraard zijn dat onze manier van koken niet u smaak is.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super als altijd!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg smakelijk!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍👍👍

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We waren met ons achten en ieder van ons vond het etnen heerlijk!!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, en de afhaal tijd klopte precies!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, elke keer weer wat anders, elke keer weer genieten en bezorgd door vriendelijke bezorgers. Zeker nu we niet naar Thailand kunnen toch een beetje het vakantiegevoel.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Smaakt lekker! En waren binnen de tijd bij mij op de stoep, zeker een aanrader!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging, heerlijk eten

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en top eten, ook bezorgd

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten perfect, was warm en prima van smaak! Bezorgtijden ipv 1 uur, was het 1,5 uur, dat moet dus beter/sneller!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld bij Phangan en totaal geen spijt. Het eten was super smaakvol en de porties waren goed gevuld. Eindelijk een goed adres gevonden voor lekker en smaakvol thais eten.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het deed me terug denken aan en verlangen naar de vakantie in Thailand. Alles vers. Het was zo overdadig dat we de volgende dag weer ervan gegeten hebben. Tip: als de bestelling langer duurt dan vooraf aangegeven dan aub bellen of mailen. Het lange wachten werd goedgemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer fantastisch!!! Super lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben wederom heerlijk gegeten!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eten is vers bereid dat proef je! Bezorging op tijd en warm. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentieke smaken. Nu 4x besteld en telkens erg goed. Bezorg voorspelling zit er telkens 15 minuten naast maar eten was wel goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten. Bezorging prima. Ik had de Phad Kra Prao. Lekker met een beetje pit.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, vers bereid. Een échte aanrader

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super weer, zoals gewoonlijk

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en bezorging binnen een uur.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten: Goed en ruime porties, de smaak bij bezorgen wijkt niets af van eten op de locatie zelf, zeer goed! Bezorgen: Tikje later dan gepland, maar kwaliteit van het eten maakt alles goed.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer online besteld en laten bezorgen, prima service, ruim op tijd. Hiervoor vaak afgehaald in het restaurant, het eten was zoals altijd , vers bereid, geurig, heerlijk, altijd een feestje om hier Thais te bestellen.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en authentiek eten waarvan je proeft dat het vers is gemaakt Al meerdere keren besteld en de smaak en kwaliteit is constant Bediening is op tijd netjes en vriendelijk

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan in half uur te laat bezorgd. Hierover werd ik niet geïnformeerd. Ook niet gecompenseerd.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mede dankzij Phangan een heerlijk familie- diner voor jong en oud.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom erg lekker gegeten! Phangan is een verstopt pareltje in Capelle!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten. Heerlijk, niet vet en ruimschoots voor twee maaltijden.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super goed eten!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heel erg goed! Heerlijk eten, vriendelijke bezorging. 6 sterren :)

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker en goede kwaliteit. Nette bezorging.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel slecht geen smaak Tom yum soep smaakte naar Hollandse tomaten soep geen kokosmelk in zat heel veel gesneden uien al opvulling kom ka soep was heel waterig gebaken rijst en noedels waren aan elkaar gekleefd was 1 grote homp de rest had geen smaak was geen authentieke thais smaak we hebben alles weggegooid wel heel jammer van mijn €50 prijs in kwaliteit was niet in verhouding .

Reactie van Phangan:Tom Yam soep is altijd zonder koksmelk. In heel Thailand van Chiang Mai (noorden) tm Hat Yai (zuiden) gaat u nergens een Tom Yam vinden met kokosmelk. Alleen in de Tom Kha soep zit kokosmelk. Alles komt vers bij ons uit de wokpan en wij maken zeker fouten, maar dat u beweert alles in de prullenbak te hebben moeten gooien, gaat er bij ons niet in. De kok heeft zelfs speciaal op u verzoek de gebakken noodle en rijst zonder ei gemaakt voor u. Deze kwam letterlijk vers uit de pan en kan nooit waterig of plakkerig zijn.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten, vooral de voorgerechten zijn top!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit: Erg lekkerrrrr! Bezorging: Zoals gevraagd. Was 1e keer maar zeker voor herhaling vatbaar

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zij zijn heel goed. Heel erg lekker

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers smaakvol pure smaak helemaal top

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! Nog gefeliciteerd met jullie vierjarig bestaan en tot de volgende keer!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, prima op tijd en goed warm, Hartelijk dank voor de goede service

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Massaman is een aanrader! Heerlijk!!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was voor ons de eerste keer, maar smaakte alsof we weer in Thailand waren. Perfect

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Boven verwachting en wij gaan zeker voor de herhaling. Tip: voor mensen die niet bekend zijn met de Thaise keuken wellicht een menu samenstellen wat past bij smaak: mild of pittig en uitleg van te combineren gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zullen zeker nogmaals bestellen

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Was de eerste bestelling Echt een aanrader en we zullen zeker nog vaker gaan genieten van de heerlijke gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is eigenlijk altijd lekker en vers. Bezorging is wisselend, deze keer een half uur later maar ook weleens bijna een half uur te vroeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De rijst en groenten waren te ver gaat. Ik vond het eten qua smaak goed maar heb niet lekker gegeten

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal bestellen we bij de Thai in Nieuwerkerk die we over het geheel erg lekker vinden. Nu ook enkele keer bij Phangan besteld en zijn hierover minder tevreden. De smaak van de gerechten, de (gebakken) rijst, de prijs. We gaan niet meer bestellen.

Reactie van Phangan:wij staan altijd open voor klachten/verbeteringen maar wat is nou exact de klacht? De smaak bevalt niet maar u besteld wel meerdere keren en vindt het ook te duur (prijs). Terwijl u wel tevreden bent over het thaise restaurant in nieuwerkerk. Qua prijs zijn wij zeker niet de duurste en dit kunt u zelf vergelijken. En smaken verschillen ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zelf afgehaald en snel klaar. Paar biertjes erbij genomen ook lekker fris !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goed service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfect super lekker en vers

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Phamgan is een aanrader. De bezorging is keurig netjes stipt op tijd. Heel fijn in deze corona-tijd.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten: de échte Thaise keuken, om de hoek.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer overheerlijk.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorging ging heel netjes (contactloos).

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zeer goed. Bestelling klaar precies op tijd. Wij kunnen dit AANBEVELEN

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom een bestelling geplaatst en alles stond op de afgesproken tijd klaar, uiteraard was de kwaliteit weer prima, dus in deze periode elke week Thais

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Aanrader en voor herhaling vatbaar!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen graag bij Phangan vanwege het fantastische eten. De medewerkers zijn super vriendelijk en werken ontzettend hard. De bezorging is ook top.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld, lekker en vers eten bezorgster was vriendelijk ga zeker nog eens bestellen

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Heerlijk. Vaste klant. En zij blijven ons verrassen

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima! Bezorging stipt op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurt erg lang voor dat het eten bezorgd wordt

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk een lekkere maaltijd !

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoede verse gerechten met liefde gemaakt! Inmiddels al 4 keer besteld en complimenten aan de kokkin!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bezorging was met een half uur. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Thais eten, stipt op tijd bezorgd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat te laat maar ben gebeld, Eten was lekker op viskoekjes na die waren koud geworden en anders dan ik in Thailand gewend ben.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toch nog een beetje een vakantiegevoel door die geweldige Thaise gerechtjes!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere gerechten, goede en snelle bezorging

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd geleverd na online bestelling Goede kwaliteit en hartelijk en vriendelijk zoals altijd. Vaste voorkeur nr 23 smaakt altijd en viskoekjes zijn verslavend lekker

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gerecht in de zilveren folie bak was goed warm. De rest in plastic bakjes was helaas teveel afgekoeld. De smaak was wederom top. Tijd dat we gewoon weer in de zaak mogen eten.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten. We bestellen vaker, de kwaliteit is altijd goed.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en 1 van de besten in de omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op het gewenste afhaaltijdstip klaar en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Thais eten, en nog aan huis bezorgd ook! Wij komen hier praktisch iedere week sinds de opening. Nog nooit teleurgesteld!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer heerlijk!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd perfect op tijd bezorgd

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk vers en snel

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

6 sterren, heel erg goed weer!!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd jammer dat ik 20 minuten heen en 20 minuten terug moet rijden maar het eten is het waard! Ik heb in Rotterdam zelf nog geen restaurant gevonden dat zo lekker is als Phangan!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere malen besteld en het eten is altijd heerlijk!! Heerlijk vers, goede smaken en juiste temperatuur! Bezorging is ook prima!!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, bezorging thuis was snel.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden over de kwaliteit van het eten en over de bezorging. Uiterst korrekt uitgevoerd. Mijn complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Toch een puntje van kritiek over de "afhandeling". Er wordt gevraagd om zoveel mogelijk contactloos te betalen. Dan vind ik het onbegrijpelijk dat er kosten worden berekend als je daar gehoor aangeeft (iDeal). Verder vind ik erg milieuonvriendelijk om een tasje te gebruiken. Die "kosten" mag de klant dan betalen... (zie je nergens op site terug)

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam wat later dan besteld maar werden netjes gebeld hierover, dus voor ons geen probleem. Eten was erg lekker en grote porties.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ging snel en het eten hadden we weer van genoten!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging in Krimpen +++++

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! Keurig op tijd. Heerlijk vers en zeer vriendelijke dame aan de deur! Voor herhaling vatbaar

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten zeg! Goede kwaliteit, veel smaak en niet te vet. Veel originele gerechten. Vooral de rode curry, de pittige laab salade en de viskoekjes zijn erg lekker! Een echte aanrader!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel smakelijk. Vooral de sate.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het was snel bezorgd

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat de nummers eropstaan zodat je kunt zien wat je besteld hebt en dat het klopt! Viskoekjes en sate zijn zooooo heerlijk!!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima verzorgd.. bezorging op tijd het smaakte uitstekend..hadden zelfs veel meer kippenvlees dan gevraagd.. zonder meer prima. Gaan we vaker doen en hebben door ook aan familie doorgegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Wat een topkwaliteit. De beste uit Nesselande en omstreken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! alles prima verzorgd!

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het restaurant heeft uitstekend eten! Heel erg snel met bezorgen van eten. Veel sneller dan aangegeven wordt Positief!! Ga vooral zo door, heb zelf veel cliënten in behandeling vanuit Capelle aan den IJssel en iedereen die ik spreekwoord dit restaurant is positief!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toevallig 2 weken geleden zelfde gerecht bij een ander gegeten, wereld van verschil. Groente leek totaal niet vers en was niet smaakvol. Soep was wel lekker, maar met maar 2 garnalen erin. Beetje jammer. Bezorging was goed, zoals het hoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Wel 1 x kaeng karie met tofu ipv garnalen gekregen. Maar het was net zo lekker. Misschien wel lekkerder!

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heel erg lekker!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tom yam, goed warm aangekomen en lekker spicy.👍

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker dankjewel! Niks mis met de rode curry die ik had, wel iets over de vorige keer dat ik iets bestelde: ik had toen loempia’s en ik vond dat er erg weinig saus bij werd gegeven.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd! Vooral de Thom kha Kai is van harte aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten lekker vers en een snelle bezorging! Top

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet, flesje cola zero ontbrak. Deze besteld om aan het bezorg bedrag te komen.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 1.5 uur moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten en netjes op tijd geleverd. Vraag: Is het mogelijk om de punten van jaapsr@live.nl en soestbergen1951@hotmail.com samen te voegen? Eén van ons wil nog wel eens bestellen

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit restaurant is mijn favoriete restaurant, het eten is er altijd goed en men kent mij daar nu ook wel. Men weet precies wat en hoe ik het wil. Nu heb ik besloten om online hetzelfde te bestellen en te laten bezorgen. Helaas was dit bij lage na niet zoals het gerecht normaal gesproken is. Ik was heel erg teleurgesteld, maar heb het wel opgegeten. Het blijft toch wel mijn favoriete restaurant en ik blijf er dus komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed jammer dat het ineens niet bezorgt meer kan worden op 3067.En nu 2 keer geen gebakken banaan op voorraad. Maar verder voortreffelijk.

Reactie van Phangan:Wij hebben de postcode 3067 inderdaad uitgeschakeld, omdat deze doorloopt tm het Lage Land (achter Alexandrium) en is voor ons nu te ver vanwege drukte. U woont tegen Capelle aan en kunt u ons in het vervolg bellen om te laten bezorgen? Wij kunnen dit helaas niet anders instellen aan de achterkant. Sorry voor het ongemak maar blij om te horen dat alles weer naar wens was.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Door onderbezetting lang moeten wachten. Eten is uiteindelijk door de éxtra wachttijd met haast bereid en had géén smaak! Héél erg jammer en zonde van ons tijd en geld !!!

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Alweer prima. Prettige vakantie en tot volgend jaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, goede soep en salades. Voor herhaling vatbaar!

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd!!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en op tijd bezorgd.

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, ga zeker vaker langs!

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Genoten van de heerlijk vers gemaak5e Thaise maaltijd!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten Goede service Gaan hier vaker bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was eigenlijk 6 sterren waard!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op afgesproken tijd en eten was voortreffelijk. Zeker voor herhaling vatbaar

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd even heerlijk, nog nooit tegengevallen; het liefst zou ik het elke dag eten :) Makkelijk online te bestellen met ook ruimte voor individuele wensen zoals extra pittig etc. Bezorging prima geregeld.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. En de bestelling was een half uur eerder geleverd dan tijdens de bestelling was aangegeven, dus we hoefden veel minder lang te wachten. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Pla Rad Prik was vis veel te doorbakken, leek ook alsof het alleen maar paneermeel is met weinig vis. Verder is de groente ook vergeten in dit gerecht. Ben anders van jullie gewend

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker en niet te duur! En ook thuis bezorgd kan ik nog meerdere keer bestellen! En het eten nog goed warm! Supper!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is wat aan de prijs maar is echt heerlijk! En de porties zijn ruim.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima en op tijd. Eten niet goed, vlees smaakte wat rauwerig en ook de groente niet goed doorgebakken en hard. Eten was flauw. Ben echt wel fan van Thais eten en in het verleden hier beter gegeten, nu teleurstellend.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en erg smakelijk. Porties ook goed. Gaan we vaker doen.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! 👍

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker maar er drijft de laatste tijd een hoop olie in de bakjes

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, we gaan veel vaker bestellen. Kunnen we een seintje krijgen als er weer Mango Sticky Rice te bestellen is? ;)

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd en heerlijk zoals altijd

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super smaak, alleen niet veel vlees!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de bezorg tijd mijn eten bezorgd, heerlijk gegeten. Top!

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer zoals altijd! Maar porties mogen wel wat meer zijn

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, lekker eten, goede prijs/kwaliteitverhouding: wij komen terug!

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam iets later dan vermeld, maar het was het wachten waard! Heerlijke verse loempia's en een gerecht met heel veel groente, kip en gebakken rijst. De pindasaus is verrukkelijk. Bestel gerust een extra portie, want het bakje wat je krijgt is niet heel groot, maar wat wil je ook voor maar 50 cent.

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Beste Thaise restaurant in regio Rotterdam!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, het eten smaakte heerlijk. Hélemaal top.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben al 2 jaar vaste klant maar gisteren overtrof alles ruim een uur te laat met bezorgen geen telefoontje of niks zelf 2x gebeld is onderweg te horen gekregen. Het eten was koud. Ben totaal niet tevreden jammer dat dit gebeurd het vertrouwen is gelijk weg.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was prima, eerder dan de opgegeven verwachte tijd. Eten smaakt goed, is goed op temperatuur en lijkt op het authentieke eten in Thailand.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep was erg waterig.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Vanavond met 6 volwassenen en 3 kinderen gegeten. Allemaal genoten.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was echt heel lekker ... volgens mij gezond verse producten gewoon zoals ze het zelf thuis koken ... maar ik vind het wel duur 21,70 voor een persoon ... daar eet je met takeout van de chinees met 4 van

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle service en lekker eten!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling stond op tijd klaar om mee te nemen, snelle, vriendelijke en correcte afhandeling. Het was zoals altijd weer heerlijk bij iedere hap, uitstekend! Ga zo door aub 🙂

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op afgesproken tijd. Goed op temperatuur Erg lekker

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en heerlijk eten! Goede snelle bezorging ook;)

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Loempia's waren niet warm, maar wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Vers, goed heet, smakelijk en voldoende. Wat wil een mens nog meer?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker maar de porties zijn erg klein voor wat je betaalt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonde voor zoveel geld .ik had beter eten verwacht als chefkok sorry ik kan geen punt geven .Het eten smaakt alsof hij verbrandt is jammer en het was zout.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een voorgerecht en een heerlijke curry. Alles kwam warm en precies op de afgesproken tijd. Echt super!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Bezorging op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk en goed als altijd. Het duurde deze keer heel erg lang voor het eten bezorgd was. Voor 17.30u besteld het eten was er pas rond 19.15u.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam een half uur later. Rijst was te droog. Groenten leken uit blik te komen, te zacht, nootjes niet er vers opgedaan waardoor het zijn knapperigheid verliest. Wel veel vegatarisch aanbod, maar ook dit kan vele malen afwisselender. Bijv de tofu varieeren met Jackfruit ( komt uit thailand toch) en kikkererwten er door doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later bezorgd dan afgesproken, maar het was het wachten waard. Erg lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, was het ook deze keer weer erg lekker.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top ! Warm en zeer smakelijk ! Netjes op tijd zoals altijd ! Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle service! Net bedrijf!

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld en exact op de aangegeven tijd klaar, super lekker!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! De Yam Woen Shen salade heerlijk fris en pittig, en voor het eerst de Choo Chi Plaa genomen, vis in rode curry. Nou die komt vaker bij ons op het menu te staan!!!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede kwaliteit. Nette bezorging en snel ook op vrijdag. Vooraf betaald via ideal, ook helemaal goed geregeld. Volgende keer weer.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat later. Maar het was SUPER lekker.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.30 eten besteld 19.45 zou het er zijn 20.30 eten gehad Beetje erg lang wachten

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Thai!

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Bezorgd op afgesproken tijd.👍

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom heerlijk. Beetje jammer dat mij opmerking over de vorige week vergeten eggplant zo kindetachtig werd beantwoord op een geeltje....ik weet heel goed dat het gaat om thaise eggplant/aubergine en geen “nederlandse aubergine. Eggplant is het engelse woord aubergine en daar bestaan heel veel soorten van. In dit geval de thaise, als er echter geen eggplant in mijn curry zit vind ik dat ik daar terecht een opmerking over maak.

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer verrukkelijk gegeten.

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is de Pad Thai heel goed, maar helaas was het vandaag te sticky en was het bakje slechts voor de helft gevuld. Jammer.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hier eten besteld. Echt heerlijk gegeten en de bestelling was perfect op tijd! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gebruikelijk hebben we weer heerlijk gegeten. Tot de volgende keer.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groente was vrij zacht, salade viel tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker goed eten. En op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was zoals gebruikelijk heerlijk. Werkelijk top! Nu voor het eerst jullie bezorgservice gebruikt. Ik had gebeld omdat het wat laat was, maar met half uurtje vertraging ivm jullie drukte oke. Jullie gaven telefonisch aan dat er een gratis blikje Fanta bij gedaan was: die zat er bij de bezorging niet bij.. details ..:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd, lekker vers, goed pittig. Altijd dezelfde top kwaliteit, ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. Alsof ik weer in thailand ben

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de Pho Pia Sod, vooral in combinatie met zijn complementaire saus. De hoofdgerechten waren erg smakelijk. Vers, heerlijk en vooral consistent lekker!

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Lekker en warm geserveerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Lekker gegeten. Voor het eerst de Yam Woen Shen salade erbij genomen, die was heerlijk fris en pittig.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich was het eten ok. De prijs kwaliteit vind in persoonlijk minder. 11 euro voor een bakje noodles met 3 garnalen. Pittige Som Tam, die flauw was met enorme brokken spitskool was een tegenvaller. Niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is perfect en was altijd op tijd bezorgen maar nu bijna 2 uur later dan de verwacht tijd, niet leuk. We kregen wel netjes excuses van de bezorger en medewerkers(via te telefoon)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag meer groenten in de curry, wel beetje mager.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Tom Kah Kai ; volle en romige smaak met complexe smaken zoals het hoort. De groene curry kokosmelk (Kaeng Kheaw Waan) is pittig maar dat overheerst niet! Kortom: zeer goede smaak.

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd gebracht, TOP!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was supersnel!

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Tot de volgende x.

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 1.15 u na bestelling via website voordat eten werd bezorgd. Gelukkig heerlijk gegeten.

Reactie van Phangan:Nogmaals onze excuses voor de lange bezorgtijd. In de keuken hadden we een minimale bezetting aangezien dinsdag niet de drukste dag is. Alleen qua drukte leek het wel weekend op deze dinsdag. Wel fijn om te horen dat alles weer naar wens was :-)

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk.

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers , uitstekende smaken! Voor het eerst besteld maar echt top!

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, iedere keer weer

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Thai uit Capelle en omgeving. De kwaliteit van het eten is geweldig en de bezorging altijd super snel en correct.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simpelweg onwijs smakelijk eten, fantastisch goede service en levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was precies wat ik gewend ben van jullie en het was op de afgesproken tijd bezorgd. Ben heel tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Vlot geregeld. Goede app.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo fijn een Thais restaurant in Capelle! Bestel liefst choo chi plaa, verrukkelijk niets op aan te merken,2 x besteld deze week.! Ik ben ook gek op phanaeng curry maar ik vind t niet lekker dat er, althans zo lijkt het, een heel blik Hollandse erwten doorheen gaat. Dus bestel ik lekker choo chi plaa!

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , goed warm . Vriendelijke bezorger !

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd bij phangan: helemaal prima. Eten heerlijk, warm, vers en keurig op tijd. Dikke 10

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten!

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. En kwartier eerder bezorgd dan verwacht, dus we konden snel gaan genieten!

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgd en heerlijk Thais eten van goede kwaliteit.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top als gebruikelijk

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt net zoals in Thailand!

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, goed warm en uitstekende website om te bestellen. Vooraf betalen geeft een veilig gevoel voor de bezorgers.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima, bezorging van meer dan 2 uur is niet acceptabel! Plaats gewoon op de site dat het druk is, of wees eerlijk over de bezorg time slots. Op den duur ben je over je eetlust heen. Dat is jammer, want het eten is prima.

Reactie van Phangan:Beste Lars, Onze excuses daarvoor want jij hebt inderdaad 2 uur op het eten moeten wachten. Wij kunnen helaas geen melding op de site plaatsen als het druk is. Wat we wel doen is een later tijdstip doorgeven indien het druk is. Wij maken alles vers (En daar gaan we ook nooit concessies in doen) alleen heeft het als nadeel dat het extra tijd vergt. Zeker op de drukke altijd zondagavond. Al is het geen excuus dat je zo lang hebt moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima vers gemaakt eten. Het word in een open keuken klaar gemaakt dus je ziet hoe schoon en netjes de producten gebruikt en schoongemaakt worden . Het is voor ons de beste.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk. We hebben al veel verschillende gerechten gegeten en alles was heerlijk.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer echt goed!!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Mag wel wat meer garnalen in het eten doen.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is geen Thais eten. Te veel concessies aan de Nederlandse smaak.

Reactie van Phangan:Beste heer Smit, Kunt u toelichten wat u bedoelt met teveel concessies aan Nederlandse smaak? U bestelling bestond uit een pad thai en een kip saté. De pad thai wordt door onze Thaise koks hetzelfde bereid als in thailand inclusief de ingrediënten. Onze kipsate marineren wij tevens volgens Thaise gebruiken en dat geldt ook voor de saté saus (met koksmelk). Het kan altijd gebeuren dat er iets is misgegaan met uw bestelling (ook wij blijven mensen) maar dan wel graag een goede onderbouwing. Alvast bedankt.

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig lekker eten, goed warm en keurig op tijd. Als je van Thais eten haalt moet je het zeker bij phangan bestellen!

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en vers!

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was vers bereid, smaakte heerlijk! Porties zijn ook goed. Goed om te zien dat er echte Thaise koks zijn.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd! Lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten is heerlijk, jammer dat jullie niet meer in Krimpen aan den IJssel bezorgen. Jullie zeiden dat er niet meer bezorgd werd ivm met de drukte op de weg, misschien een optie om alleen in het weekend in krimpen te bezorgen dan is het wat rustiger op de weg.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Goede kwaliteit eten. Warm geleverd. Rijke smaak heel vers

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor het eerst besteld (afhaal). Vriendelijke dame bij de afhaal. Het eten smaakte prima en was nog goed warm. Ik kom zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top eten en op tijd bezorgd. Tevreden klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Bezorgen geweldig!!!! Zeer verfijnde smaak. We hebben echt genoten!!

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Zag er verzorgd uit. Alles was ook nog goed warm. Zeker vaker bestellen.

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super snelle bezorging en heerlijke smaakvolle gerechten. De soep is geweldig, net als de viskoekjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, een kwartier voor de geschatte tijd! Eten was warm en lekker. Pad Thai was iets plakkerig en had wat pittiger gemogen (persoonlijke smaak), loempia’s en viskoekjes waren erg lekker net als de bijbehorende saus! Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder goed, heerlijk gegeten!

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk!! In 1 woord??

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer heerlijk en vers bereide maaltijd van Phangan. Mooi op tijd gebracht. Een aanwinst!

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel leveren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgerecht top Salade top Visgerecht slecht verhouding vis/paneerlaag was niet goed Proefde bijna geen vis Zonde van het gerecht

Reactie van Phangan:Dan is er inderdaad iets niet goed gegaan met de plaa rad prik en onze excuses hiervoor. Wij maken er een notitie van en vermeld bij je volgende bestelling dat het de vorige keer niet goed is gegaan. Dan kunnen wij het recht zetten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de soep half leeggelopen in het tasje. Het eten was verder heerlijk!

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd gereed, en zoals gewoonlijk weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaakvolle gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, de smaken zijn wel lekker. Jammer als je extra betaald voor garnalen er maar 2 in t eten zitten. Soep had ook 2 champignons en 2 garnalen als vulling... beetje jammer.

Reactie van Phangan:In de soep zitten inderdaad 2 grote garnalen (maat16/20) en is van ons een bewuste keuze, zodat we de prijs laag kunnen houden in vergelijking met andere restaurants. Klant kan zelf altijd extra garnalen bij bestellen tegen betaling. In onze hoofdgerechten zitten standaard 6 grote garnalen en mocht dit niet het geval zijn dan is er inderdaad iets misgegaan. Stuur dan aub een mail met je gegevens naar info@phangan.nl zodat we het met u goed kunnen maken.

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Verse producten, heerlijk gegeten. Eten met zorg bereid. Pindasaus was super lekker. Eten was snel klaar op de afgesproken tijd. Hoeveelheid vlees in de rijst en noodles was een beetje weinig, maar wel grote stukken en erg mals. In de gerechten zaten veel groente, alleen de sperzieboontjes hadden wel wat meer gekund. Lekker veel soep gekregen met verse knapperige groente, alleen vond ik de soep erg zout. Goede prijs kwaliteit.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie Thaise gerechten, vers en authentiek van smaak. Heerlijk en op tijd bezorgd. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkee eten, en op tijd bezorgd. Doen we vaker!

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd!

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel smakelijk alle gerechten een aanrader

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en op tijd bezorgd

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Bezorging is altijd netjes maar duurt wel een beetje te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk zoals altijd perfect op tijd bezorgd ga zo door !

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk in Krimpen aan den IJssel en echt de moeite waard. Heerlijke loempia's en chicken curry. En de bezorging was ruim op tijd en vriendelijk. Wow!!

Reactie van Phangan:Houd er alleen wel rekening mee dat we in krimpen bezorgen op aangepaste tijden (Met dank aan de algerabrug): Dinsdag tm vrijdag van 19.00 tm 20.00 Zaterdag en zondag van 17.00 tm 21.00 Bedankt voor je positieve feedback!

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Kom al vaker en altijd tevreden!

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

het was weerprima.

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten wat we elke dag wel zouden lusten. Bezorging was zo'n 20 eerder dan gevraagd. Dat kwam voor ons iets minder goed uit omdat we nog druk met de kids waren.

Reactie van Phangan:Bedankt voor je positieve feedback daar zijn onze koks heel blij mee! Wij proberen altijd op tijd te bezorgen maar moet eerlijk bekennen dat het soms ook langer kan duren vanwege drukte (weekend). Vermeld aub bij een volgende bestelling onder opmerkingen dat de gevraagde bezorgtijd vroeger of juist liever later mag zijn dan houden we hier rekening mee.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! En keurig binnen aannemelijk tijd bezorgd. Prima zaak.

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! 15 min later maar ik weet dat ze hartstikke hun best doen om op tijd te komen. Het eten maakt dat meer dan goed ?

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, niets vergeten en netjes verpakt. Alles heerlijk vers en goed van smaak. Als op de website staat dat het pittig is, dan is het ook echt pittig. Zo hoort het ook, voor wie dat niet gewend is, hou daar wel rekening mee bij het bestellen. verder wederom een prima ervaring. Een keertje niet koken hoeft niet ongezond te zijn. Phangan bewijst elke keer weer dat dat prima heel gezond en erg smakelijk kan zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaker en het eten is altijd goed. Echter hadden wij gisteren een pad thai kip en een pad thai rundvlees. De pad thai kip had weinig smaak, alsof er iets van ingrediënten waren vergeten. De pad thai met rundvlees daarentegen smaakte wel wel goed zoals we gewend zijn!

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers! Viskoekjes zijn knapperig, sate is zoooo lekker, en de hele maaltijd is een grote explosie van smaken. We waren helaas de gebakken banaan vergeten te bestelllen, dat is pas echt een zalig toetje!

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging snel, eten altijd lekker en goed warm.

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ❤️ Phangan!!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima werkende website/bestel procedure. Uitstekende bezorging Prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! The best in town!

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, maar minder dan anders. Leek andere kok wel?

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bedankt. Alweer uit de kunst.

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was fantastisch!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker! Top zaakje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima snel geleverd. Heerlijk gegeten

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en goede bezorging

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima , heerlijk eten.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk verse maaltijden, bereid door enthousiaste klantvriendelijke medewerkers in de open keuken.

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd goede kwaliteit

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Uw thaise gerechten zijn top alleen bood u bij onze bestelling een gratis drank aan hetwelk ook op de bestelbon stond echter thuisgekomen was deze Sprite er niet bij...jammer dit!!!!

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima kwaliteit, stipte bezorging en heerlijk gegeten. Prijs is ietsje hoger dan het gemiddelde maar dat is het dan ook meer dan waard!

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader. Alles op tijd bezorgd, zorgvuldig verpakt en goed op temperatuur. Super lekker eten, echt top. Hier gaan we vaker bestellen.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten erg lang op ons eten wachten. De site zei 40 minuten, de bevestigingsmail meldde een uur, maar het werd bijna 1,5 uur. Het eten was erg lekker, maar niet erg warm meer.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, net zoals in Thailand! Som tam en de curries zijn een aanrader.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren zegt genoeg! Voor de smaakpapillen is het altijd een feestje

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie heerlijke smakvolle gerechten...echt lekker..pindasaus met touch of cocos...mmmmm

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Thais eten !

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk wat wij hadden bestelt (garnalen saté,dumpling,nasi garnaal,salade met garnaal en zeer pittige sambal by) geen minuut te laat... zo doorgaan . Mvg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

5 sterren zegt genoeg. Bestelling stond klaar en wederom heerlijk eten.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en vers gemaakt. Klaar op de afgesproken tijd, fijn als je wat later uit je werk komt.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd !!

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super smaakvol eten, echt top! Snel en goed warm bezorgd door vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer top heerlijk precies op tijd bezorg warm en netjes verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker makkelijk, snel en heerlijk.

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten en dit keer heel snel geleverd.

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was er meer dan een uur later dan was gezegd.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vorige keer vond ik het eten te heet maar de reactie van Phangan was zo verhelderend. Dit keer wat anders gekozen maar was helemaal top.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thais eten is pittig en dat is lekker. Alleen leek deze keer de Thaise vermicellisalade heter dan andere keren.

Reactie van Phangan:Thaise salades zijn ovet het algemeen inderdaad pittig. Wilt u in het vervolg minder pittig bestellen, vermeld dit bij opmerkingen en onze kok houd er rekening mee.

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Fantastic flavours!!

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!!! Meer toelichting is overbodig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Thais gegeten! Curries zijn zeker aan te raden. Als ik weer in de buurt ben, neem ik weer wat mee naar huis!

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer top heerlijk, netjes op tijd bezorgd alles keurig verpakt en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker en keurig op tijd klaar. Bezorgt helaas niet in Zevenkamp dus zelf maar afgehaald.

Reactie van Phangan:Inmiddels bezorgen we ook in zevenkamp sinds een aantal weken. Maar uiteraard mag je ook gewoon blijven afhalen en blijven meekijken met de koks in onze open keuken :-)

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Topkwaliteit Thais met uitermate makkelijke bestelwijze via internet en topservice door het naleveren op uiterst snelle wijze van een vergeten bestelling...AANRADER!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was dit keer ruim op tijd en ook goed warm, super bedankt.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd afgeleverd en zoals gewend weer lekker. Aanrader.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer heerlijk, heel fijn dat jullie met verse en gezonde ingredienten koken! Ga zo door en tot de volgende keer!

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Food was on time and delicious as always.

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat het eten vrijdag zo lekker was, hebben we gisteren weer besteld. Helaas hebben we allebei ontzettend last van onze buik gehad en nog steeds. Geen idee waar het aan gelegen heeft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Absoluut geweldig! Goed warm eten. Kwalitatief goed en heel vers. Heerlijke rijke diverse smaak. Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. De kip was nog heerlijk mals.

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! Deze keer de vis in rode curry en pad Thai met garnalen genomen. Smullen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers bereid Thais eten, erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk goede kwaliteit en smaakvol.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd!

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere maaltijden en snel bezorgd. Nog goed heet bij bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede service, altijd op tijd klaar als ik het kom afhalen.

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker en vers voor herhaling vatbaar grote hoeveelheid. Bezorging netjes op tijd en eten zeer warm en goed verpakt.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food delivered within 1-hour.

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het rundvlees niet mals, was stug.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging duurt heel lang, ik woon in oosterflank en het duurt anderhalf uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld voor 18.00u. Om 18.00u werden we gebeld dat het een half uurtje later zou worden. Uiteindelijk kwam het eten om 19.45u! Zonder excuus, compensatie oid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heer-lijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond precies op tijd klaar, nette zaak, zag erg professioneel uit. Porties waren goed en de smaak van het eten fantastisch. Phangan heeft er een nieuwe vaste klant bij!

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! We kregen gratis viskoekjes erbij. Helemaal top!

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse maaltijd en hapjes, precies op tijd bezorgd. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, een een gezondere afhaal- of bezorgmaaltijd. Ik zou alleen wat meer tofu in de vegetarische maaltijden doen, maar verder prima.

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en snelle bezorging.

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling zou 17.30uur bezorgd worden. Helaas werd ik gebeld om 17.45uur dat het een kwartiertje later zou komen. Ik zei dat het niet zo erg zou zijn omdat ik net uit het ziekenhuis kwam. Maar thuis was ik al maar het eten niet dat werd dus 18.20uur gebracht. Het heeft al met al dus 50min geduurd voordat het er was. Mijn partner zei, je bent laat en hij zei ok heb gebeld en het gezegd en ja ik weet het.verder niets. Dit is de eerste keer dat het echt bijna een uur te laat was. Jammer het ging altijd goed.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit eten. Goed warm en vers. Stipt op tijd klaar. Kortom top!

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers bereid eten. Goed op tijd bezorgd. Sate is erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Thais eten, echte aanrader!

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die korting met de speciale code kon ik wel vergeten!

Reactie van Phangan:Dat is spijtig om te horen. Zou u ons de gebruikte actiecode kunnen mailen met u naam erbij vermeld? Dan krijgt u van ons een nieuwe actiecode. Ons e-mailadres is info@phangan.nl Sorry voor het ongemak.

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekker Thais eten! Veel keuze.

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Totaal geen service! Denkt alleen maar aan zijn eigen zak ipv een probleem op te lossen! Zo ga je helaas niet met klanten om. Plus nog, neem aub iemand aan die Nederlands kan praten. Als je belt krijg je alleen maar rare mensen aan de tel die geen woord Nederlands spreken! Voor mij de laatste keer dat ik hier bestel!! Service zwaar een 1..!!

Reactie van Phangan:een slechte recensie plaatsen mag natuurlijk altijd (al zijn we er niet blij mee) maar dan moet dit wel terecht zijn. U plaatst een bezorgbestelling en na bezorgen neemt u contact met ons op met de mededeling dat u een verkeerd product heeft besteld en of we dit kosteloos om willen ruilen/bezorgen. Wij hebben toen zelfs nog aangeboden, ongeacht dat het niet onze fout was, om het juiste product zelf kosteloos te komen ophalen aangezien opnieuw bezorgen vanwege de drukte geen optie was. En ja niet al ons personeel praat vloeiend Nederlands en de 1 praat beter dan de ander. Maar wat ze gelukkig niet doen is mensen uitschelden door de telefoon. Daar kunnen sommige mensen nog wat van leren...

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk en netjes op tijd bezorgd. Voor het eerst een aantal vegetarische gerechten besteld, goed aangeduid op verpakking en was net zo lekker als de vlees/visgerechten. Heerlijk gekruid en niet te zout.

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, had ik ook wel verwacht. Ga zeker nog een keer bestellen. Enige was dat de bezorging een half uur te vroeg was, maar dat maakte niet uit.

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Best take away ever! Delicious food, we order it regularly and we are never disappointed. Hoping that one day the owners come up with frequent customer cards ;)

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn bijzonder tevreden over de menu's Daarom komen we altijd terug bij Phangan Thai Take Away. Echt super goede gerechten. ??

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen zo online! Ik had er in het opmerkingen veld bij gezet dat we een gerecht wat pittiger wilden en daar is keurig tekening mee gehouden. Het eten is prima! Wij halen vaker af bij dit restaurant, maar het thuisbezorgen is ook goed bevallen. Ik heb aangegeven on half zes de bestelling te willlen ontvangen en het was er even over half zes. Prima dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, het eten was super lekker!

, 23-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tojd gebracht, heerlijk eten... Mijn complimenten...

Reactie van Phangan:We geven de complimenten door aan de bezorger en de kok!

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vooral de verse loempia Super snel gebracht

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik hen nog nooit spezie bonen gegeten in een Thaise curry, de groenten waren slap en te gaar bijna tot pap gekookt. En daarom door betwijfel ik de vers heid van de gerechten want bij de thai word alles gewokt en krijg je knapperige groenten De pandan rijst was hard en leek niet echt heel vers meer. The mango 's bij the sticky rice waren ontzettend lekker maar de sticky rice was zo lang opgewarmd in de magnetron dat het niet sticky maar hard rice was erg jammer !

Reactie van Phangan:In sommige thaise curry worden sperziebonen gebruikt en mocht je hier niet van houden dan kan je dit altijd aangeven bij opmerkingen. Alle gerechten worden gewokt in onze open keuken en wij werken alleen met verse producten. Uiteraard zijn groente en vlees wel voorgesneden om de snelheid hoog te houden. Op het moment dat een bestelling binnenkomt gaat het in de pan en wordt gewokt. Ook de rijst wordt dagelijks vers gekookt in rijstkokers. Dat is ook de reden dat we gekozen hebben voor een open keuken, zodat de klant met eigen ogen kan zien dat alles vers wordt bereid. Fouten kunnen altijd worden gemaakt en dan zijn wij de eerste om dat toe te geven. We nemen je klacht heel serieus maar jouw hele bestelling was niet goed? Daar zijn we zeer verbaasd over.

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was heel mooi op tijd, kwaliteit eten prima... alleen was t hoofdgerecht voor ons too hot to handle... dat weten we nu voor de volgende x

Reactie van Phangan:Thais eten kan inderdaad pittig zijn en het is natuurlijk zonde als je een gerecht besteld welke te heet/pittig is. Veel van onze gerechten zijn niet pittig maar mocht je toch nog eens een pittig gerecht willen bestellen: vermeld bij opmerkingen dat het niet te pittig moet zijn dan houd de kok hier rekening mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor 19.30. Maar bezorgd al om 19.10. Op zich geen probleem maar afspraak nakomen zou beter zijn. Eten was wederom erg lekker.

Reactie van Phangan:Alle begrip voor je reactie maar begrijp ook dat we op zondag vanwege de drukte niet altijd stipt op de afgesproken tijd het eten kunnen bezorgen. Wel fijn om te horen dat het weer goed heeft gesmaakt! Dat compliment is al doorgegeven aan de kok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten.

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers volsmaak kortom top !

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben hier vorige week even een hapje gegeten (een paar tafeltjes en de mogelijkheid eten af te halen) en vandaag eten besteld. Heerlijk eten en vriendelijk personeel. Top! Aanwinst voor Capelle.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed, zoals altijd!

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1/2 uur later bezorgt dan opgegeven tijd. Geen telefoontje ontvangen nog excuses van de bezorger. Ik heb se bezorger aangesproken maar het intreseerde hem weinig. Jammer ik vond vooral de tom kai soep heerlijk. Was echter de laatste keer daarzo

Reactie van Phangan:dat is heel spijtig om te horen. wij doen altijd onze uiterste best om op tijd te bezorgen en als we iets later zijn dat we de klant bellen om dit door te geven. Dat is helaas deze keer niet gebeurd.

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk! Veel gerechten geprobeerd en allemaal goed op smaak en goed warm.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm, goed van smaak en mooi op tijd gebracht! Heerlijke kleine hapjes en smaakvolle soep. Aanrader

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was 30 minuten te laat. Bezorger heeft wel gebeld om dit te melden. Eten was lekker, mag wel iets kruidiger.

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest bijna een uur wachten, beetje lang. Curry en viscakes waren erg lekker. Papaya salade was super heet.... staat niet zo aangegeven.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst Thais eten besteld en het was heerlijk. Niet te pittig maar lekker kruidig. Phangan kan vaker bestellingen van mij verwachten!

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een prima maaltijd van Phangan , waar ik weer 2 dagen heerlijk van zal eten. Bedankt Phangan personeel. twee duimpjes in de lucht.

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eerste kennismaking. Wat een feestje. lekker fers eten met smaak sensatie.

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk echt heerlijk. Bezorging duurde ruim een uur, maar bij aflevering werden daar wel netjes excuses voor gemaakt. Ivm met de drukte van vaderdag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Top! Het duurde wat lang voor het bezorgd werd maar ik vond het heel netjes dat jullie even belden om te zeggen dat het druk was en hoe lang het nog ongeveer zou duren.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WAANZINNIG lekker en SNEL!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en heerlijk eten. Had wel iets pittiger gemogen!

Reactie van Phangan:Fijn om te horen! Bij volgende bestelling onder "opmerkingen" aangeven dat jullie van pittig houden en dan houdt de kok hier rekening mee ;-)

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst laten bezorgen en kwam netjes 3 minuten na afgesproken tijd. Heerlijk gegeten, aan aanrader!

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten keurig op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, heerlijk gegeten. Veel keuzes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd en heerlijk gegeten!

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is prima. Alleen wel jammer dat gerechten niet altijd hetzelfde smaken (meer of minder pittig). Bezorging is nooit op de afgesproken tijd terwijl andere bezorgdiensten dat wel goed op orde hebben. Tijd is tijd.

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten is echt vers. Word keurig thuis bezorgt en goed warm. En het is gewoon heerlijk. Wij eten het regelmatig en de kwaliteit blijft constant. Voor ons is Phangan een topper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanmiddag op het werk een bestelling geplaatst via de website. Het werd netjes bezorgd optijd bezorgd. Omdat we een bestelling boven de €40 hadden kreeg je gratis een blikje bij, maar dat waren wij helemaal vergeten. Wordt er net aangebeld.. en raad eens! De eigenaar kwam netjes de blikje brengen! Wat een top service!

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Veel afwisseling in gerechten. Gerechten die als pittig zijn aangemerkt zijn dat ook maar niet extreem. Gebakken rijst is heerlijk.

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Transparant goed eten en snelle bezorging een aanrader

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en op tijd!

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen week zaterdag hadden wij trek in thaise eten en toen hadden wij eten besteld bij phangan. Nadat de bestelling had geplaatst, kregen wij een email teurg dat de verwachte bezorgtijd 18.45 was. Uiteindelijk kregen wij om 19.15 het eten. Om 19.00 had de bezorger gebeld en vertelde dat hij al onderweg is maar vanwege de drukte komt hij iets later . Vond wel netjes dat hij belde. Het eten van Phangan is zeer goed en ik hoop dat er nog meer lekkere eettentjes komen in capelle dan alleen maar babi pangang.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Altijd lekker eten én goede bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en lekker eten !

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

saté was prima. De Phad Preaw Waan proefde als een doorsnee Chinees gerecht. De Khao Pad was wel aardig. Ik had zelf het idee dat we vorige keer toen we het zelf afhaalden we lekkerder gegeten hebben.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling was er eerder dan gevraagd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lekker snel en warm geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! We hebben een logé uit Thailand en hij was zeer te spreken over de kwaliteit van de gerechten. Bestellen ging snel en makkelijk en alles werd netjes op tijd bezorgd. We bestellen snel weer!

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Verse producten en een goede portie. Gaan we vaker doen!

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en wordt warm bezorgd! Met zorg verpakt. Wij hebben genoten van het eten, weer want het is elke keer weer goed eten!