Beoordelingen van Phangan Capelle aan den IJssel

Recente recensies

5.0
Marco
13 mei 2021

Vond het veel geld voor bijna alleen maar basis producten, weinig vlees en vis. Duurde erg lang totdat het geleverd werd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huib
10 mei 2021
Danny
10 mei 2021

Eten was lekker, bezorging duurde wat langer dan gepland, dit vanwege de enorme drukte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Geertzen
10 mei 2021

Het eten was weer heerlijk! Alleen het varkensvlees vonden we wat droog. Bezorging iets te laat maar dat vinden we niet zo'n probleem (binnen een kwartier). Wel jammer dat je bij jullie geen gerechten kan bestellen zonder rijst, want daar was weer erg veel van over. Echt voedselverspilling. Dus tip: maak het mogelijk om ook gerechten te bestellen zonder dat er verplicht rijst bij geleverd wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
10 mei 2021

Altijd constante kwaliteit. Goed op temperatuur. Vriendelijke bezorger. AANRADER!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koehandel
8 mei 2021

Authentieke smaak, goede kwaliteit, met zorg verpakt en bezorgd.

Astrid
7 mei 2021
CJ
7 mei 2021
anoniem
6 mei 2021

Lekker, de vega was dit keer wel ergggg pittig

Rob
4 mei 2021

De soep was echte te zout wel genoeg kip en champignons in

Anoniem
3 mei 2021

Goede kwaliteit laat het alleen wel de traditionele thaise smaken behouden. Niet ver Nederlandse zoals de meeste chineese restaurants.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
2 mei 2021
Marc
1 mei 2021

Kleur van de phad thai, smaak mag iets meer uitgesproken. Meer garnalen graag!

Jaap
30 april 2021

Was zoals gewoonlijk weer top!

Hans
29 april 2021

Weer erg lekker!

frederik struik
28 april 2021

kan gewoon niet beter

Casper
28 april 2021
Soes
27 april 2021
Renuka Lachmipersad
27 april 2021

Heerlijk eten!! Wel een beetje aan de dure kant.

Lennaert
27 april 2021

Lekker eten, snelle bezorging, vriendelijk aan de telefoon: prima dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
27 april 2021

Heerlijk gegeten. Maaltijd snel bezorgd. Alles goed warm en altijd meer dan genoeg. Aanrader!

THANASIS
27 april 2021
Kjersti boonstoppel
27 april 2021

Eten was echt ontzettend goed en lekker!!

Lex
19 april 2021

Met vrienden gegeten van Pho Pia Kai en Jee, Phad Naam Man Hoi, Phad Thai en Kaeng Massaman. Heerlijke, verrassende en eerlijke gerechten met prima smaken! Bestelling stond op het afgesproken tijdstip klaar om af te halen. Hier komen we zeker terug!

Jeanine
18 april 2021

Keurig op tijd en nog heel warm . Heel erg lekker .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
17 april 2021
Pieter Kok
17 april 2021

Altijd top! Dit is de authentieke Thaise keuken! Wat een kunstenaars! Een echte aanrader!

Laurence
17 april 2021

So delicious! 🤤

Deb
17 april 2021

Aanrader!! Echt heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar!!

Phil Kleingeld
16 april 2021

Iedere keer weer zijn de maaltijden heerlijk en worden de bestellingen meestal keurig op tijd afgeleverd; corona veilig!

N. Beemer
15 april 2021

Bezorger liet netjes weten dat hij iets later kwam door de drukte. Eten was heerlijk en dit gaan we vaker doen :))

Adrie
14 april 2021

Heerlijke gerechten En keurig klaar op de afgesproken tijd Top

Carin de Vaal
13 april 2021

Prima Thaise gerechten en snelle levertijd

Laurens Gerrets
13 april 2021

Het was een overhéérlijke maaltijd, ga beslist nog eens bestellen en na de corona kom ik bij jullie eten! Hartelijke groeten,

van Meerwijk
11 april 2021
Fam. van den Berg
10 april 2021

Heerlijk gegeten, met zorg bereid en smaken zijn fantastisch. Absolute aanrader 👍

WD
10 april 2021
gasje
9 april 2021

Heerlijk gegeten!

Martin
8 april 2021

N.V.T

Patrick
7 april 2021

Ongelofelijk heerlijk weer zo vers alles

Van Wijngaarden
7 april 2021

Zeer vlotte levering. Smakelijke maaltijd.

Dik
6 april 2021

Alweer waanzinnig lekker gegeten en de bezorging was prima op tijd.

Yessie
6 april 2021

Zeer smakelijk!

Mercelin
5 april 2021

Eten besteld voor 8 personen , het was heerlijk en we hebben genoten ervan. Top 😋

Tony
5 april 2021

heerlijk zoals altijd

Kruit
5 april 2021

Was weer heerlijk en goed warm. Keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
4 april 2021

Genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Timo
4 april 2021
Ella
4 april 2021

Het was weer top! Netjes verpakt, heerlijk warm en genoten van de gerechten

Sandra
3 april 2021

Heerlijk gegeten!

Chris
1 april 2021
Dik
31 maart 2021

Eten was waanzinnig lekker.. Bezorging was een half uur te laat.

Rob
29 maart 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.G. van Bruchem
29 maart 2021

Veel van het eten was lauw en niet warm of heet, terwijl de afstand naar ons huis niet meer is dan -3- minuten rijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eveline
29 maart 2021

Erg lekker gegeten, netjes en op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Selvina
29 maart 2021

Heerlijk eten, lieve mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B kramer
29 maart 2021
Wil
28 maart 2021

Weer heerlijk gegeten. Het eten is ook goed warm bij bezorging

Willem
28 maart 2021
Niels
26 maart 2021

veel rijst weinig vlees

B kramer
25 maart 2021
JvZ
24 maart 2021

Als altijd weer heerlijk eten, een perfect bestellings systeem en punctuele bezorging. Uiteraard mochten de viskoekjes weer niet ontbreken. Even bijkomen tijdens de verbouwing met deze lekkere Thaise maaltijd. Een aanrader!

Alex
22 maart 2021
Suzanne
22 maart 2021

Prima eten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rein en Lizzy
21 maart 2021
Pieter Kok
20 maart 2021

Altijd super goed. De echte Thaise keuken waar eten met liefde bereid wordt! Je proeft de vele verse groenten. Wij zijn nog nooit teleurgesteld. Kortom! Topzaak!

Dennis
19 maart 2021

Super lekker eten. Hetzelfde besteld als vorige keer. Gevraagd of nummer 26 met een pepertje erbij kon, Smaakte heerlijk. Ook de mango met kokos en kleefrijst een lekker toetje. De Gefrituurde tilapia met curry is super smaakvol. Voorlopig alleen hier eten bestellen.

Hans
19 maart 2021

Weer erg lekker! En snel bezorgd ook

van Meerwijj
18 maart 2021
Lars
17 maart 2021

Wederom superlekker!! Aanrader. Tot morgen

Marianne
15 maart 2021

Voor t eerst besteld bij Phangan. Het was heeeerlijk. De hoeveelheden waren goed en t werd precies op tijd bezorgd. Perfect!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ewa
14 maart 2021

Delicious food and delivered on time!

John
13 maart 2021

Het was een beetje klef en smakeloos. De soep was wel erg lekker

JB Oskam
13 maart 2021

Was heerlijk en nog goed warm

Richard
12 maart 2021

Was weer heerlijk

Petra
12 maart 2021

Heerlijk gegeten en prima op tijd bezorgd. dank!!

B kramer
9 maart 2021
Peter Boeters
8 maart 2021

Super snelle bezorging, daarnaast is het eten kwalitatief erg goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil
7 maart 2021

Heerlijk gegeten en fijn dat er ook in Krimpen aan den IJssel bezorgd wordt.

Fouet
7 maart 2021
Romy
6 maart 2021

Bezorging en kwaliteit van eten zoals altijd echt top!

Adrien
5 maart 2021

Delicious!!!

Alexander
5 maart 2021
Hans
4 maart 2021
Matthijs
3 maart 2021

Wederom een erg lekkere maaltijd! Lekker van smaak en zoals altijd met veel verse ingredienten.

HH
3 maart 2021

Kwaliteit: op zich lekker, maar Som Tam was totaal niet pittig. Belangrijker: de salade en verse springrolls waren warm doordat ze op de warme gerechten lagen. Advies: wikkel ze vooraf in aluminiumfolie of beter nog: in een apart tasje bezorgen. Viskoekjes waren wel erg lekker. Prijs vind ik iets te hoog voor de kwaliteit en kwantiteit. Ik wilde 3 1/2 ster geven voor kwaliteit, maar dat kon niet. Dus afgerond naar boven vanwege de zeer vriendelijke eigenaar. Bezorging: ondanks vijf kwartier van te voren besteld te hebben op een normale dinsdagmiddag, toch drie kwartier te laat bezorgd. Wel gebeld door de zeer vriendelijke eigenaar toen ze een kwartier te laat waren.

Franklin van Voren
1 maart 2021

heerlijk gegeten, ruim voldoende, deed erg aan Thailand denken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
1 maart 2021

Topkeuken en een goeie service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. van Nes
28 februari 2021

Heel lekker gegeten. Bestellen was erg eenvoudig online te doen. Eten kwam goed warm binnen. Was mijn eerste ervaring met dit restaurant, maar zeker voor herhaling vatbaar. Een dikke 10 wat mij betreft. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicolas van Hasselt
27 februari 2021

Lekker eten, wat dicht bij het eten in Thailand komt. Bezorging duurde wel wat lang (1 uur en 10 min op zaterdagavond) maar keurig gebeld dat het iets langer ging duren en nogmaals excuses gekregen aan de deur.

Nanda
27 februari 2021

Heerlijk! En goede service

Danielle
27 februari 2021

Heerlijk!! Verrast elke keer opnieuw met uitstekende smaak sensaties.

van Meerwijk
25 februari 2021
Shaneequa
25 februari 2021

Weer heerlijk gegeten! Toppers

Willem
25 februari 2021
Marleen
24 februari 2021

Alles was heerlijk

Patrick
24 februari 2021

Eten was weer perfect dikke 10 voor het personeel

Pan
23 februari 2021

Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berg van den
21 februari 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
21 februari 2021

Ook mijn ouders vonden het heerlijk, apart besteld voor mijn vaders verjaardag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
21 februari 2021

Heerlijk gegeten weer. Zoals elke keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vanessa
21 februari 2021

punctual delivery, dinner still perfectly warm, wish it just a little bit more spicy. 👌

Margret Kaat
19 februari 2021

Was weer heerlijk

Jeanine
19 februari 2021

Weer erg lekker. Op tijd bezorgd en dampend heet .

E m
15 februari 2021

Helaas was de diamant haas zo taai! Zonde. want je betaald extra, voor extreem doorgebakken vlees. Ook hadden we als opmerking bij het zelfde gerecht om extra pittig gevraagd. Dat was niet het geval.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
15 februari 2021

Net zoals de vorige keer, goede kwaliteit en hoeveelheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charita
15 februari 2021

Ik miste de smaak zoals ik gewend was. Het was niet pittig, weinig koriander. Ik heb wel veel lekkerder gegeten. Misschien door de enorme drukte schaarste aan producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
14 februari 2021

Was weer heerlijk! Sorry nog van de vorige review.. keeg precies wat ik zelf had besteld, dacht toen alleen dat ik iets anders had besteld :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
14 februari 2021

As always, one of the best thai food I ever had!

A.R.
13 februari 2021
Coby
13 februari 2021
Monica
12 februari 2021

Wederom heerlijk gegeten,er wordt echt met liefde gekookt en dat proef je.

anoniem
12 februari 2021

Altijd goed!

Ella
11 februari 2021

Het was weer heerlijk! Diverse voor- en hoofdgerechten besteld. Prijs kwaliteit verhouding is meer dan oké. Alles vers en warm Voor herhaling vatbaar!

Eric
9 februari 2021

Top service, fantastisch gegeten zoals altijd. En nog over voor morgen.

Cher
7 februari 2021

Heerlijk!

Jan
7 februari 2021

Eten op tijd bezorgd, ruim vóór het verwachte tijdstip. Alles was goed warm en erg lekker.

Dymphi
6 februari 2021

Het eten was heerlijk, op het beloofde tijdstip en heel vriendelijk bezorgd, en ook nog héél erg warm. We kunnen hier heerlijk twee dagen van eten

Willem
6 februari 2021
Van gelderen
6 februari 2021

Prima verzorgd.

Laurens
4 februari 2021
Hans
4 februari 2021

Gele curry besteld maar kregen groene curry. Ook lekker, maar volgende keer liever weer wat we besteld hadden :)

Reactie van Phangan

Hi Hans, Je hebt echt zelf een groene curry besteld en niet een gele curry. Dus voortaan zelf even scherp zijn bij bestellen ;-) :-)

Selvina
4 februari 2021

eten was heerlijk zoals altijd!

Jeanine
2 februari 2021

Top! 4 gerechten all 4 zeer lekker. Eten nog erg warm Snelle bezorging

JvZ
2 februari 2021

Heerlijk eten, een prima bestelsysteem via computer of app en bezorging stipt op de afgesproken tijd. Echt een aanrader.

Paul
1 februari 2021

Top, keurig op tijd geleverd. kwaliteit uitstekend, gaan we vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G van Rossem
1 februari 2021

Eten prima. Correcte bezorging. Phangan app werkt niet op mijn iphone 8

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vanessa
31 januari 2021

Het was weer heerlijk!!

Laura
31 januari 2021
Nico
31 januari 2021

Lekker! Volgende keer weer.

Nienke
30 januari 2021

Heerlijk gegeten!

van Meerwijk
29 januari 2021

Tot ziens.

Annemiek
29 januari 2021
Inge
27 januari 2021

heerlijk eten, netjes op tijd bezorgd!

Adrianne
26 januari 2021

Was lekker en op tijd!

Thijs
26 januari 2021

Wat ik waardeer aan het eten bij Phangan is dat het heel vers is, een open keuken (je kunt zien wat ze doen). Volop verse groenten en een eerlijke smaak maakt dat dit écht anders is dan aziatische keukens (zeker de chinees) met veel kunstmatige smaakmakers. Gerechten zijn lekker en keuze is veelzijdig. Als je eenmaal de Thaise benaming door hebt, dan kun je goed kiezen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eveline Kleijn
25 januari 2021

Het was weer heerlijk. En lekker warm. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter
24 januari 2021

Weer erg lekker eten. Super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ella
24 januari 2021

Wederom genoten van heerlijk eten! Vriendelijke bezorger Keurig verpakt Prijs kwaliteit en kwantiteit meer dan in orde. Echt een aanrader!

Moon
23 januari 2021

Heerlijk gegeten! Komen zeker terug, 20 minuutjes rijden voor afhaal maar zeker de moeite waard!

René
23 januari 2021

Makkelijk via de website te bestellen, goed op tijd bezorgd, en mochten ze daarvan afwijken wordt dat altijd netjes gemeld. Kwaliteit eten heerlijk, als je je ogen sluit is het net of je in Thailand bent.

Bram
22 januari 2021

De zorgtijd was ntotaal ander half uur. Een half langer dan het al verspelde uur. Het eten was goed. Wel iet wat stevig aan de prijs.

Emile Joosse
18 januari 2021

Het was weer heerlijk, 5 minuten te vroeg bezorgd en het eten was nog lekker warm! Top service weer!!! Hartelijk dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
17 januari 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cockie
17 januari 2021

De tweede keer dat we bestellen voor een verjaardag. Uit eten is leuker, maar dit is een goed alternatief. De hoofdgerechten zijn top; vooral de witvis. De combigerechten met nassi of noodles vonden wij minder. Hoeveelheid rijst en nassi is echt veel. Verrassend zijn de groenten in bloem als voorgerecht.

Suzanne
17 januari 2021

Heerlijke gerechten, vooral de penaeng curry!

Steve
16 januari 2021
Lisanne
16 januari 2021

Lekker eten, goeie bezorging !!!

Willem
16 januari 2021
Richard
15 januari 2021

Heerlijk, we hebben weer zitten smullen

Piet
14 januari 2021

Prima hoeveelheid, heel lekker gegeten. Keurig geprijsd. Op de afgesproken tijd bezorgd door een nette bezorger. Ik ga zeker vaker bestellen. PS was de eerste keer Thais voor mijn moeder en die was ook blij verrast (gebeurt zeker niet altijd).

Terry
14 januari 2021

Grwoon goed zoals altijd.

Suzy
14 januari 2021

Elke keer weer maximaal genieten, zo lekker!

Van Cappellen
14 januari 2021

De bestelling stond keurig op tijd klaar en het eten was goed klaar gemaakt en lekker

Noortje
14 januari 2021

Altijd goed!

Bianca
13 januari 2021

Snelle en vriendelijke service. Bezorging ging snel . Het eten smaakte fantastisch

Willebrands
13 januari 2021

Het was weer heerlijk!!

anoniem
8 januari 2021

Altijd goed, altijd lekker.

van Meerwijk
7 januari 2021

Genoten van het eten. De salade was errug lekker.

Tim
6 januari 2021
D. Ferdinand
4 januari 2021
Linda
4 januari 2021

Soep, springrolls en viskoekjes: alles even lekker en volgens afspraak op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Narain
3 januari 2020
Marian
3 januari 2020

Heerlijk eten en wat een aardige bezorgster!

Patr
2 januari 2020

Eten was weer super lekker vers alles gewoon top complimenten aan de koks daar.

CoCockie kie
2 januari 2020

We vonden het heerlijk. Alleen wisten we niet zeker welke sausjes voor wat waren. Nr gerecht erop met een sticker? Voor herhaling vatbaar.

Marjan
2 januari 2020

Wat eten we op Nieuwjaarsdag? Thai natuurlijk! Het was weer heerlijk en lekker vers allemaal. Super!

Romy
31 december 2020

Ontzettend verse producten, heerlijke smaken en alles goed warm. Zeker één van de betere Thai restaurants van Nederland.

Cornelie
30 december 2020

Heerlijk eten. Helaas wel erg lang (90 min) wachten tot het bezorgd was.

Anton
28 december 2020

Zoals altijd was het weer lekker en vers, en het was nog goed warm (we moesten zelfs nog blazen)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
27 december 2020
De Groot
27 december 2020

Heerlijk eten, goed verpakt en volgens afspraak klaar gezet

Hans
26 december 2020
marcel van gelder
26 december 2020

wij komen van Rotterdam zuid bij phangan eten halen heerlijke gerechten super kwaliteit ga zo door

Nvt
22 december 2020
Robin
21 december 2020

Weer erg lekker. Verfijnde smaken en lekker verse knapperige groenten. Goed warm nog, zelf terwijl we het op de fiets ophaalden. De verhouding groenten-tofu in kokoscurry gerecht vond ik iets minder, enorm veel tofu, grote stukken ook, maar dat is een kwestie van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K.
21 december 2020

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging. Tip: Voor de maaltijden die wat dunnere saus bevatten, graag wat beter afsluitbare bakken. De bak met curry had erg gelekt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coby Hoekstra
19 december 2020

Heerlijk eten Keurig op tijd bezorgd

Wil Norder
19 december 2020

Het eten was lekker en werd warm genoeg bezorgd. Fijn dat er nu ook in Krimpen aan den IJssel wordt bezorgd.

NF vd Hurk
18 december 2020
Ben
18 december 2020

Bezorging optijd en wederom complimenten voor de kok(in)

Michelle
16 december 2020

Super Lekkerrr!

Bianca louwen
15 december 2020

De gerechten waren goed op smaak heerlijk gegeten en op tijd

Sandy
12 december 2020

Heerlijk gegeten zoals altijd! Gewoon TOP! Goede bezorging!

Littal
12 december 2020

Levering was top. Het eten heerlijk! Goede porties. Allemaal smakelijk gegeten!

Alexander
11 december 2020

Zoals altijd weer geweldig van kwaliteit, supervers en prima service. Een aanrader

Ratna
11 december 2020

Het eten was heerlijk. Perfect zonder ei bereid zoals verzocht. We hebben genoten

Ute
10 december 2020

Bestellen via Internet en bezorgen werkte prima! Ik bestelde noedels in plaats van rijst , maar ik verwachtte eigenlijk andere noedels van een Thai. Ik denk dat Thaise noedels dunner zijn. Deze waren als Indonesische noedels.

Hans
10 december 2020
Anoniem
6 december 2020

Khao pad was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
6 december 2020

Heel lekkel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara
6 december 2020

Al diverse keren hier besteld. Eten is elke keer goed, erg lekker en warm wanneer deze wordt bezorgd. Bezorging is goed. Over het algemeen klopt de indicatie tijd met de werkelijke bezorgtijd. Op het moment dat ze onderweg zijn, krijg je een mailtje.

J van der Ree
6 december 2020

Viskoekjes en vis in rode currysaus waren top! Gebakken noedels waren helaas samengedrukt in het bakje tot een vaste klomp. Wel goede smaak, maar dus niet smakelijk ogend. Gerechten waren niet erg warm bij aflevering, konden een opwarmertje wel gebruiken.

Donne Leunissen
4 december 2020
Esther
4 december 2020

Super lekker gegeten. De vis koekjes waren top. Zelfs nog knapperig. Altijd heerlijk gegeten ,ook zonder vlees, keuze genoeg.

Fabian Lachman
30 november 2020
Heijting
29 november 2020

Erg lekker, goed warm en prima bezorging

Pieter Kok
28 november 2020

In een woord Geweldig! We bestellen hier regelmatig en het is altijd top ! Echt de authentieke Thaise smaak!

Hans
27 november 2020

Heel lekker weer!

Klaas
26 november 2020

Prima!

Terry
25 november 2020

LekkerT!!! 🍻

Laura
23 november 2020
Jaco
22 november 2020

Perfecte communicatie en niet te vergeten super lekker👍

Casper
21 november 2020
Marian
20 november 2020

Ik heb maar 1 woord: heeeeeerlijk!

Emma
19 november 2020

Heerlijk en snelle bezorging!!! Dank!

anoniem
18 november 2020
Ailleen
14 november 2020

Het was heerlijk en eten was nog lekker warm🤩

Melanie de Jong
14 november 2020

Wat hebben wij genoten, het was heerlijk! Alles is goed van smaak en de bezorger was vriendelijk.

Hans
13 november 2020

Weer heel erg lekker!

Johan n
12 november 2020

Het eten was niet warm, de saté was droog en koud. De smaak was goed.

Anoniem
10 november 2020
M vd B
8 november 2020

De Kaeng Kheaw Waan was veel te waterig en daardoor weinig smaak. De Yam Khai Dao was wel goed op de grote stukken rauwe ui na.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Meerwijk
8 november 2020
Huub
8 november 2020

Bij het vegetarische gerecht (40) hadden we meer groenten verwacht. De voorgerechten waren heerlijk.

Broekhuijsen
8 november 2020

Alles prima

Coby Hoekstra
7 november 2020

Heerlijk eten, gemakkelijke en duidelijke app. Bestelling goed op tijd. Voorgerecht was uit de doos gevallen. Binnen 1 kwartier werd het opnieuw bezorgd. Slechts 1 minpuntje. Bij elk gerecht moet zit rijst. Bij 3 gerechten 3 bakken rijst. Dat is teveel voor ons. In het kader van duurzaamheid en voedselverspilling dus zonde. Je zou moeten kunnen kiezen of je er rijst bij wilt of niet

Adrianne
5 november 2020

Ik bestel heel regelmatig en ken de verschillende curry’s maar deze keer was de groene curry echt niet in orde, volledig geschift en de smaak klopte ook niet, te zoet en te heet, weinig aubergine. Jammer want ik ben bijna altijd tevreden over het eten.

anoniem
5 november 2020
Hans
4 november 2020
Mirjam
2 november 2020

Altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
1 november 2020

Helemaal prima. Via site uiteindelijk een (iets) verkeerde bestelling opgegeven. Telefonisch opgelost en financieel verschil met bezorging direct teruggekregen. Bezorger was perfect op tijd en hield zich keurig aan COVID protocol. Eten ook weer voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie van Ooijen
31 oktober 2020

Prima. Bezorging iets kater maar na telefonisch overleg. Dus geen probleem

Inge
30 oktober 2020

Het was heerlijk en snel bezorgd.

Wim
30 oktober 2020
Pauline
29 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Ook de noodles waren heerlijk. Top dat er gebeld werd dat ze iets later waren. Keurig!!!

Sandra L.
28 oktober 2020

Pad Thai en de vegetarische groene curry met Aziatische aubergine, bamboe, erwtjes en tofu waren verrukkelijk.

Grace
26 oktober 2020

Altijd helemaal super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga Snoey
24 oktober 2020

Voor het eerst iets besteld en laten bezorgen. In een woord: heerlijk! Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Romy
24 oktober 2020

Zoals altijd, heel lekker ;) en optijd bezorgd!

Hans
23 oktober 2020

Viskoekjes waren heel lekker! De rest ook trouwens :)

Lianne
23 oktober 2020

Het was weer heerlijk!

Richard
23 oktober 2020

Deze keer minder tevreden, mie zat aan elkaar vast geplakt, was niet goed, curry’s waren wel goed maar mie als bijgerecht was gewoon slecht en smaakloos. We bestellen regelmatig hier, nu een mindere ervaring, kok een slechte dag misschien

Sascha
22 oktober 2020

De Pad Thai en de rode curry waren heerlijk, zoals altijd. Had alleen gebakken rijst besteld (en betaald) en kreeg witte rijst, maar het was ook erg druk op dat moment.

Reactie van Phangan

Fijn om te horen dat het eten heeft gesmaakt en onze excuses voor de fout. We gaan het goed met je maken.

Roel
21 oktober 2020

Weer heerlijk eten en snel bezorgd. Enige kleine minpuntje was dat de bestelde vissaus een chilipepersaus was, geen vissaus.

Reactie van Phangan

De prik nam plaa is vissaus met rode chili pepers erin. Mocht je de volgende keer alleen vissaus willen zonder pepers vermeld het dan onder "opmerkingen" dan houden wij er rekening mee ;-)

Kim
20 oktober 2020

Het was heerlijk!!! Al leek de tilapia vis eerder op zeebaars?

Reemst
20 oktober 2020
Rocco de Mooij
19 oktober 2020

Het eten smaakte zeer goed, hier gaan wij zeker vaker bestellen! De bezorging was ook heel netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandy
19 oktober 2020

Zoals altijd een heerlijk gegeten, bezorging prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
19 oktober 2020

Wij hadden Phad Phed en Kaeng Kheaw Waan besteld en gevraagd of de Phad Phed extra pittig kon worden gemaakt. De Phad Phed was inderdaad extra pittig gemaakt; erg lekker! De Kaeng Kheaw Waan was wel lekker pittig, maar had helaas vooral bamboo en weinig erwten en vrijwel geen eggplant. Dat was een beetje jammer. Verder wel weer erg lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Meerwijk
18 oktober 2020
Rorijs
18 oktober 2020

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Flip
16 oktober 2020

Lekker en snel

Helmy Frank
14 oktober 2020

Het was super lekker ! En ook ruim op tijd!

Hans
12 oktober 2020

Weer heel erg lekker en vriendelijk bezorgd, als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adri
10 oktober 2020
P.K.
9 oktober 2020

Mijn ervaring met Phangan is tot op heden erg goed. Zowel het eten heeft een consistente kwaliteit en is heerlijk vers. En de bezorging is ook altijd prima op tijd. Ga zo door!

Nancy
8 oktober 2020

Top, snel en eten was lekker!

Caroline
7 oktober 2020

Saus was vandaag wat dikker en zeker smaakvoller! We hebben weer heerlijk gegeten. Onze complimenten!

Esther
7 oktober 2020

Zoals altijd weer heerlijk!! Vers, smaakvol en perfecte temperatuur! Jammer dat je via de site niet extra gerechten zoals rijst/saus kan bestellen.

Sandy
4 oktober 2020

Heerlijk!!! Goed op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Darryl
3 oktober 2020

Bezorging was 25 minuten later dan de voorgestelde tijd (18.30). Dit is achtereenvolgens de 5e keer dat het ruim te laat is. Als dit door drukte is, vergroot dan de bestel/bezorgtijd naar een realistische bezorgtijd. Ook was de rijst te droog.

KvS
2 oktober 2020
Jan
2 oktober 2020

Snel bezorgd. Alles goed warm én lekker! Prima eten en service. Aanrader.

Eveline
28 september 2020

Erg lekker eten en keurig op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
27 september 2020

Perfecte maaltijd, precies op het aangekondigde moment bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Casper
27 september 2020
Hans
25 september 2020

Weer heel erg lekker, 6 sterren

Wilma
23 september 2020

Het was weer perfect geregeld en zeer smakelijk

Ines
21 september 2020

Panaeng + Neur was heerlijk. Gebakken noodles voor mij met teveel olie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
20 september 2020
Hetty
19 september 2020

Het was weer heerlijk. En ook perfect van temperatuur 👍

Nishaam
18 september 2020

Lekker eten!

Yvonne vogelaar
18 september 2020

erg tevreden! Super smaken, netjes geleverd en warm op tafel. 1 tip; andere bakjes voor de sauzen. Deze lekken, en laten overal olievlekken achter. Verder alles prima!

ps
13 september 2020

ik ben dol op Som Tam (papaya salade), maar vond het jammer dat het dit keer helemaal niet pittig was. De eerste keer was lekker pittig. Zou wel fijn zijn als je kunt kiezen hoe pittig je het wilt,hoewel niet iedereen pittig eet. Voor de rest was de gebakken rijst en varkenshaas sate heerlijk. Alleen vergeten khao neaw mamuang ( dessert) te bestellen. maybe next time.

onbekend
13 september 2020

Was weer heerlijk zoals altijd! Kwaliteit altijd weer.

Cora van Aken
12 september 2020

De bestelde gerechten waren heerlijk en goed warm.Alles was perfect van smaak met verse groenten en lekker vlees en garnalen.Bedankt!

onbekend
9 september 2020

Als altijd heerlijk, vers en snel

Anette
9 september 2020

Per internet besteld. Bezorging was nog sneller dan aangegeven tijd. Eten goed verpakt en warm. De bestelde gerechten Phad Kra Prao met rundvlees en Kaeng Kheaw Waan met varkensvlees waren lekker. Pad Thai met garnalen minder lekker - een beetje papperig.

ine aben
6 september 2020

Het eten van afgelopen vrijdag 4 september 2020 was heel goed. Per internet besteld en op tijd klaar. Zeer lekker gegeten. Goede smaak, alles vers, gevarieerde groenten. We hadden 2x 23 besteld, waaronder een keer met gebakken rijst.

Casper
6 september 2020
Emile
6 september 2020

Het was weer heerlijk!!! Ook was alles lekker warm en was de bezorging 20 minuten sneller dan aangekondigd! Top!

Francien
5 september 2020

Zoals altijd : heerlijk eten

Hans
5 september 2020
Dennis
5 september 2020

Wisselend, soms erg lekker soms niet zo. Wellicht verschillende koks?

Ps
31 augustus 2020

Heerlijke thais eten,ik heb de Som Tam Koong geprobeerd, lekker pittig( papaja salade). Daarnaast nog sate en een lekker toetje erbij. Ik ga zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Egbert
31 augustus 2020

Héérlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandy
31 augustus 2020

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emile
30 augustus 2020
Barbara
30 augustus 2020

Heerlijk!!

Coby Hoekstra
29 augustus 2020

Heerlijk eten. Hey eten kwam alleen 20 minuten later dan besteld. Is niet zo erg, maar we hadden graag een seintje/telefoontje gehad dat het later zou worden. We hadden 3 heerlijke voorgerechtjes (Phangan mix) en 3 hoofdgerechten. Jammer dat je bij elk hoofdgerecht rijst krijgt, want dat is voor ons veel te veel. Voor ons zou 1 bak rijst meer dan voldoende zijn. Is nu echt verspilli g. Het zou beter zijn als je kan kiezen of je er rijst bij wilt of niet.

Juliette de Jong
29 augustus 2020

Ik had nog speciaal een mail gestuurd met verzoek voor extra pindasaus. Dit zou bij de bestelling toegevoegd worden. Helaas is dit niet gebeurd.

van Meerwijk
28 augustus 2020

Het deed ons weer aan Thailand denken.

phil kleingeld
27 augustus 2020

Prima gegeten. Het was erg lekker en de bezorging was op de minuut nauwkeurig!

Jas
25 augustus 2020

Deze zaak verslaat Bangkok in Amsterdam. Vriendelijke mensen en heerlijk eten. Geniet elke x weer! Super vers en smaakvol. Eerste x thuisbezorgd en was lekker warm en vers zoals altijd!!!!!

Andrea
24 augustus 2020

Prima Thais eten, lekkere pittige curry, gebakken rijst en zelfs de loempias waren nog vrij knapperig na bezorging. En het eten was goed warm. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandy
24 augustus 2020

Zoals gebruikelijk, weer heerlijk en prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Rosjes
16 augustus 2020

Het zou een pré zijn als jullie complete menu's aanbieden voor meerdere personen Het is een heel gedoe om voor meerdere personen een bestelling samen te stellen. Overigens zou er bij zo'n grote bestelling de prijs verhouding enigzins aangepast mogen worden. Verder goed eten, complimenten aan de kok en bezorger.

Wout
16 augustus 2020

Keurig op tijd qua bezorging. Eten is heel goed qua smaak en goed op temperatuur. Kortom een aanrader.

Edwin
15 augustus 2020

Normaal haal ik af bij Phangan en dan is het eigenlijk prima. Deze keer toch maar laten bezorgen. Helaas kwam mijn eten pas meer dan 30 minuten nadat ik een e-mail had ontvangen dat het onderweg was :-( Gevolg, eten was niet meer volledig warm en dan smaakt het toch minder....

Hans
14 augustus 2020

Was weer heerlijk!

Leonard
13 augustus 2020

Perfect op tijd, en zoals altijd, geweldig van smaak.

Marco
10 augustus 2020

Wij hebben weer heerlijk gegeten. De bezorger gevraagd rond 19.00 te brengen. Ze waren er rond 19.15. Maar dat vinden wij geen probleem. De hoeveelheid van de porties is ruim voldoende. De smaak is heel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaarsma
10 augustus 2020

Was weer lekker en op tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
9 augustus 2020

Was weer lekker! Zeker met de spaaractie maar weer snel bestellen.

Arlet
8 augustus 2020